RSS

Sterk bok, turné og Skrekkens hus

12 mar

FluesommerDiverse nyheter: Svingens mørke verden-boka «Grusomme netter» selges for tiden i dagligvarebutikker over hele landet til nedsatt pris. ♦ Tittelen på Arne Svingens Marg & bein-bok til høsten blir «Skrekkens hus». ♦ Marg & bein-trioen skal i mars besøke skoler i Trondheimsområdet. ♦ Fjorårets Arne Svingen-roman, «Fluesommer», fortsetter å få gode tilbakemeldinger. Denne gang er det bloggen til Nittedal bibliotek som skriver: «Dette er en sterk, klok, varm, sår, trist og morsom bok om et svært alvorlig tema, nemlig vold i familien – om en pappa som slår og om en mamma som ikke forstår. Men Kasper er sterk og heldigvis har han venner som forstår og rydder opp. Boka er fin å bruke som utgangspunkt for samtale om dette temaet, og bør leses av både voksne og barn, gjerne sammen.»

 
Kommentarer er skrudd av for Sterk bok, turné og Skrekkens hus

Skrevet av den 12 mars , 2014 i fluesommer, marg og bein, svingens mørke verden

 

Det er stengt for kommentarer.