RSS

Sangen på Mammutsalg

17 feb

«Sår, vittig og velskrevet om trettenårige Bart som heller vil synge opera enn å gå på boksetrening,» skriver Dagbladet om «Sangen om en brukket nese» i sin presentasjon over bøker de anbefaler på årets Mammutsalg. I dag starter salget i en bokhandel nær deg og det er altså mulig å få med seg Arne Svingens 2012-bok for en billig penge. Boka finnes også som pocketutgave for nesten samme pris. Samtidig kommer det stadig nye rapporter om boka fra Sverige, der den har kommet i to opplag nå. Nettstedet Minabibliotek anbefaler boka spesielt som en barnebok voksne burde lese. Bokbloggeren Bokparadiset mener at det er «en fantastisk bok». Videre står det: » Även fast boken är för en yngre målgrupp så är det en stark, sorlig men samtidigt en väldigt fin historia. (…) Tycker absolut det är värt att läsa denna boken!» På biblioteksbloggen Brunnsåker står det: «Med Balladen om en bruten näsa har Norge fått en egen Billy Elliott.» I tillegg har det dukket opp en en liten Youtube-snutt om den svenske utgaven som du kan se her.

 
Kommentarer er skrudd av for Sangen på Mammutsalg

Skrevet av den 17 februar , 2014 i sangen om en brukket nese

 

Det er stengt for kommentarer.