RSS

Premiere på Bendik og monsteret

10 jan

Bendik og monsteretDenne lørdagen har «Bendik og monsteret» verdenspremiere i Kristiansand. Deretter blir den vist på filmfestivalen i Tromsø (TIFF) og senere i Oslo. Filmen bygger på Bendik og monsteret-bøkene til Arne Svingen og er regissert av Frank Mosvold, samme mann som sto bak filmatiseringene av Hubert-bøkene. Det har blitt en timinutters animasjonsfilm om Bendik og det ulykkelige monsteret under senga. Anders Baasmo Christiansen har stemmen til monsteret. De tre Bendik og monsteret-bøkene skal etter planen komme i en samleutgave i løpet av året. Det vil også komme en egen app fra filmen. «Bendik og monsteret» vil etter hvert bli å se på NRK Super.

 
Kommentarer er skrudd av for Premiere på Bendik og monsteret

Skrevet av den 10 januar , 2014 i bendik og monsteret

 

Det er stengt for kommentarer.