RSS

Ny bok i 2014: Revolvergutten

06 jan

revolvergutten«Revolvergutten» er tittelen på årets nye roman for barn og ungdom av Arne Svingen. Den handler om Robin Hood Evensen som vokser opp i en kriminell familie. Allerede i ung alder vet han det meste om forbryterbransjen. En dag slipper pappa ut av fengsel, og Robin gleder seg til at alt skal bli normalt igjen. Men noen er ute etter faren hans, og plutselig står Robin midt i et dramatisk oppgjør mellom hardbarkete kriminelle.Det handler om å ha med en revolver på skolen, en bil som eksploderer og veldig farlige russere. Men mest av alt handler det om vennskapet til kameraten Martin og en helt spesiell pappa. Boka utkommer i slutten av januar. Den vil da komme samtidig som lydbok, innlest av skuespiller Espen Sandvik. Omslaget er designet av Martin Kvamme som blant annet har laget albumcovere for Kaizers Orchestra, A-ha, Turbonegro og Avett Brothers. Les mer om «Revolvergutten»

 
Kommentarer er skrudd av for Ny bok i 2014: Revolvergutten

Skrevet av den 6 januar , 2014 i revolvergutten

 

Det er stengt for kommentarer.