RSS

TV-annonsert, filmpris og julenovelle

16 nov

Annonse gjengenDiverse nyheter: Til venstre ser du annonsen for høsten nye Svingen-bok: «Verdens farligste gjeng» – sammen med Sigbjørn Mostues nye bok «Zombie-Bjarne». Det blir i tillegg TV-annonsert for «Verdens farligste gjeng» før jul. På denne linken kan du bla i boka. ♦ «De tøffeste gutta» ble kåret til beste barnefilm under Nordiske filmdager i Lübeck. I Norge er filmen til nå sett av 47.000 på kino. ♦ Tittelen på neste års bok i Svingens mørke verden blir «Ondskapens kjeller». Da vil serien være oppe i til sammen ti titler. ♦ Arne Svingen skal i år skrive julenovellen i Aftenposten junior.

 
Kommentarer er skrudd av for TV-annonsert, filmpris og julenovelle

Skrevet av den 16 november , 2013 i de tøffeste gutta, svingens mørke verden, Verdens farligste gjeng

 

Det er stengt for kommentarer.