RSS

Sangen til USA!

11 jun

Sangen om en brukket nese«Sangen om en brukket nese» er solgt til USA! Det er et av de største forlagene i verden – Simon & Schuster – som har kjøpt rettighetene. Det er regnet som særdeles vanskelig å komme inn på det amerikanske markedet, rett og slett fordi en veldig liten andel av bøkene som kommer ut i USA er oversatt litteratur, særlig innen barne- og ungdomslitteratur. Men nå har altså «Sangen om en brukket nese» kommet gjennom nåløyet! Simon & Schuster har sikret seg verdensrettighetene på engelsk. Dette er det åttende språket boka blir oversatt til, tidligere har det blitt klart at den oversettes til store språk som fransk, tysk og arabisk. Les mer om «Sangen om en brukket nese»

 
Kommentarer er skrudd av for Sangen til USA!

Skrevet av den 11 juni , 2013 i sangen om en brukket nese

 

Det er stengt for kommentarer.