RSS

Svenskene liker Sangen

03 jun

balladen«Sangen om en brukket nese» får strålende kritikker i Sverige. Expressen skriver: «Dragkampen i boken skildrar Arne Svingen så skickligt att uttryck som närvarokänsla inte riktig räcker till.» Anmelderen sammenligner boka med oppvekstskildringene i «Jeg er Zlatan» og kaller historien «en mer enn närvarande norsk socialrealism» under tittelen «La det Svingen». Les hele anmeldelsen her. Samtidig skriver det svenske barnelitteraturtidsskriftet Opsis Kalopsis: «Balladen om en bruten näsa är trots sitt mörker en uopphörlig rolig bok tack vare hovudpersonens drastiska omvärldsanalyser och det sprittande tempot. En stilsäker feel-good-rapport från samhällets dystraste feel-bad-hörn.»

 
Kommentarer er skrudd av for Svenskene liker Sangen

Skrevet av den 3 juni , 2013 i sangen om en brukket nese

 

Det er stengt for kommentarer.