RSS

Kulturdepartementets pris til Sangen

20 mar

Sangen om en brukket neseArne Svingen har mottatt Kulturdepartementets litteraturpris for «Sangen om en brukket nese». Dette er tredje prisen boka har blitt nominert til (tidligere er den nominert til Brageprisen og Kritikerprisen) og denne gangen ble den kåret til beste barne- og ungdomsbok for 2012. Juryen sier: «Det såre alvoret i romanens undertekst balanseres mot en usentimental humor i et originalt språk. Barts historie er en sterk historie om å overleve.» Svingen fikk prisen av kulturminister Hadja Tajik på et arrangement på Nasjonalbiblioteket 20. mars. Prisen er på 50.000 kroner. Boka har fått uvanlig god mottakelse og er oversatt til fem språk. Les mer om «Sangen om en brukket nese»

 
Kommentarer er skrudd av for Kulturdepartementets pris til Sangen

Skrevet av den 20 mars , 2013 i sangen om en brukket nese

 

Det er stengt for kommentarer.