RSS

Svensk utgave, Hubert og turné

30 aug

Diverse nyheter: Til venstre ser du omslaget på den svenske utgaven av «Sangen om en brukket nese» i Sverige. Der heter den «Balladen om en bruten näsa» og kommer ut på Bonnier Carlsen forlag våren 2013. ♦ Neste år kommer også Hubert-bøkene i nye utgaver med helt nye illustrasjoner. Det er illustratøren Eivind Gulliksen som skal tegne Hubert på nytt. Les mer om ham HER. ♦ To av Hubert-tegnefilmene ble vist under på Hiroshima International Animation Festival i Japan i august. ♦ To nye bøker i Svingens mørke verden er nå i bokhandelen: «En glefsende kjeft» og «Grusomme netter». ♦ Denne høsten skal Arne Svingen på forfatterturné til steder som Ørsta og Orkdal.

 
Kommentarer er skrudd av for Svensk utgave, Hubert og turné

Skrevet av den 30 august , 2012 i Hubert, sangen om en brukket nese, svingens mørke verden

 

Det er stengt for kommentarer.