RSS

Danskene liker Sangen

15 jun

«Sangen om en brukket nese» kom ut i januar her i Norge, men er allerede nå oversatt og utgitt i Danmark (se det danske omslaget til venstre). Umiddelbart etter utgivelsen får boka strålende kritikk av redaktøren av bladet Skolebiblioteket: «Det er en roman om lys og mørke, om tragedie og komedie, og så holder romanen et skæppehøjt litterært niveau hele vejen igennem – tilmed tilsat en herlig afvæbnende humor. Man læser på én gang bogen i små bidder for ikke at blive for hurtigt færdig med noget godt – og som en spændingsroman, man næsten ikke kan lægge fra sig – for det er bare en stor glæde at læse noget så flot og facetteret.» Anmeldelsen avslutter: » Hvor er det skønt, at der udkommer så dejlige romaner, der er en sand fornøjelse at læse. Mere af den slags!»

 
Kommentarer er skrudd av for Danskene liker Sangen

Skrevet av den 15 juni , 2012 i sangen om en brukket nese

 

Det er stengt for kommentarer.