RSS

Flere gode anmeldelser til Sangen

27 mar

I serien av gode anmeldelser til «Sangen om en brukket nese», skriver NRK: «Arne Svingen fletter lys og mørke, tragedie og komedie inn i en godt komponert roman. Han har en skapt en skikkelse som ville vært gull for enhver filmregissør». Anmelderen mener at «Svingen tryller fram et under av en gutt; sjelden har man sett mer optimisme tyte opp under så traurige vilkår!» Videre står det at boka er full av sjarmerende humor, har fine litterære kvaliteter og konkluderer: «Slik jeg ser det, er Arne Svingen en forfatter som bare blir bedre og bedre.» Les hele anmeldelsen HER. I tillegg kaller Vårt land det for «en morsom og sår bok» og mener Bart er «en karakter man umiddelbart heier på». Videre står det: «Sangen om en brukket nese» er en bok om ikke å gi opp fordi det alltid finnes håp. Et budskap både unge og gamle 13-åringer aldri kan høre for mye. Kanskje det er derfor boken er så vanskelig å legge fra seg?» Tidligere har Dagbladet, VG og Aftenposten gitt boka strålende kritikker.

 
Kommentarer er skrudd av for Flere gode anmeldelser til Sangen

Skrevet av den 27 mars , 2012 i sangen om en brukket nese

 

Det er stengt for kommentarer.