RSS

Sangen om en brukket nese

01 jan

Arne Svingens nye barne- og ungdomsroman heter «Sangen om en brukket nese» og utgis i midten av januar. Boka handler om Bart som bokser uten å slå og synger uten at noen kan høre det. Han har et positivt syn på livet selv om ikke alt går hans vei. Dessuten blir han venn med Ada som ikke kan holde på en hemmelighet og treffer Geir som har en rar bøy i knærne. Boka handler om å gjøre det beste ut av livet – uansett. Og den handler om å synge ut av et åpent vindu. «Sangen om en brukket nese» er hovedbok i Ungdomsbokklubben i januar. Les presentasjonen HER. Omslaget er tegnet av Erik Ødegård. Les mer om ham HER.

 
Kommentarer er skrudd av for Sangen om en brukket nese

Skrevet av den 1 januar , 2012 i sangen om en brukket nese

 

Det er stengt for kommentarer.