RSS

I natt er vi usynlige er nominert til Bokslukerprisen

22 mai

«I natt er vi usynlige» er nominert til Bokslukerprisen 2023/24. Arne Svingen har tidligere vunnet prisen med «En himmel full av skyer». De andre nominerte er denne gang: «Udyr»av Ingvild Bjerkeland, «Sommeren alt skjedde» av Iben Akerlie, «Girlskate: Betongparken» av Eldrid Johansen og Steffen R.M. Sørum, «Krypto: Dypfryst» av Hans Jørgen Sandnes, «La skogen leve!» av Nora Dåsnes, «Historia om Erling Braut Haaland» av Ørjan Zazzera Johansen, «Evighetsspillet» av Hanne Gjerde Buch, «Familien Gnork» av Thoralf Fagertun og «Hilda Humlevik og folka som forsvant» av Irmelin Persdatter Gustavsen. 127 000 elever på mellomtrinnet skal nå lese utdrag fra de ti bøkene og stemme fram fem superfinalister. Deretter vil egne juryklasser lese alle bøkene og stemme fram en vinner på våren neste år. Les mer om «I natt er vi usynlige»

 
Kommentarer er skrudd av for I natt er vi usynlige er nominert til Bokslukerprisen

Skrevet av den 22 mai , 2023 i i natt er vi usynlige

 

Det er stengt for kommentarer.