RSS

«På sitt beste!»

03 mar

«I natt er vi usynlige» kom ut i fjor og har rukket å bli en av spenningsfavorittene blant Arne Svingens bøker. Blant dem som omtaler romanen, er Foreningen !les som skriver: «Jack, Anker og Bishan møtes klokken 02:00 hver natt for å ta seg inn i folks hus. Ikke for å stjele, men for å flytte rundt på ting og forvirre dem som bor der. Men en natt går det galt. Guttene ser noe de ikke skulle sett, og det å være “nattens skygger” blir fort mye farligere enn de hadde trodd. Svingen kan spenning, og i I natt er vi usynlige er han på sitt beste!» Bokblogger ninaheleser avslutter sin anmeldelse med dette: «Når de går inn i feil hus og møter feil mann, blir boka superspennende og veldig vanskelig å få lagt fra seg. Jeg anbefaler denne til både ungdom og voksne.» 

 
Kommentarer er skrudd av for «På sitt beste!»

Skrevet av den 3 mars , 2023 i i natt er vi usynlige

 

Det er stengt for kommentarer.