RSS

Novelle i julesamling

08 nov

«Jula er her!» heter novellesamlingen som kommer ut på Samlaget. Arne Svingen bidrar med novellen «Jula burde vært avlyst» som første gang utkom i Barnas juleroser i 2020 og er illustrert av Øystein Runde. Den nye samlingen inneholder 24 bidrag og listen over de andre bidragsyterne er som følger: A. Audhild Solberg, Agnes Ravatn, Bjørn F. Rørvik, Bjørn Ousland, Bobbie Peers, Christian Wiik Gjerde, Eivind Gulliksen, Frode Grytten, Gulraiz Sahrif, Harald Nortun, Helene Uri, Herborg Kråkevik, Hilde Hodnefjeld, Ida Eva Neverdahl, Inga H. Sætre, Ingunn Thon, Jenny Jordahl, Jens Kristensen, Kaia Dahl Nyhus, Kari Stai, Kristian Krohg-Sørensen, Maja Lunde, Maria Parr, Mari Kanstad Johnsen, Marianne Gretteberg Engedal, Nora Brech, Nora Dåsnes, Ruth Lillegraven, Simon Stranger, Sunniva Sunde Krogseth, Susanna Kajermo, Svein Nyhus, Tegnehanne, Tom Egeland, Veronica Salinas, Victoria Sandøy, Øyvind Torseter og Åshild Irgens.

 
Kommentarer er skrudd av for Novelle i julesamling

Skrevet av den 8 november , 2022 i noveller

 

Det er stengt for kommentarer.