RSS

Jonas Fjeld-albumet er ute

16 sep

«To The Bone» heter det nye albumet til Jonas Fjeld. Det er denne gangen et engelskspråklig album, med ett unntak – og det er låta «Vi veit aldri» med tekst av Arne Svingen. Låta ligger som spor nummer sju på albumet og kom tidligere i år som singel. Jonas Fjeld legger nå ut på en større Norgesturné der låta står på programmet. De først anmeldelsene på albumet kommer nå inn og dette skriver Dagbladet: «Vi veit aldri» har tekst av Arne Svingen. At den eneste låten på norsk er et høydepunkt på albumet er forsåvidt et lite tankekors. Best på norsk?» Dette skriver det amerikanske musikknettstedet At The Barrier: «Norwegian author, Arne Svingen was drafted in to collaborate on Vi Veit Aldri.  The song’s Norwegian title translates as “We Never Know” and it’s the only song on the album to be sung in Jonas’s native tongue.  It’s a bluegrass number, full of banjo, fiddles and fast guitar and I was intrigued by the Nordic/Appalachian cultural juxtaposition.»  Albumet ligger ute på Spotify eller kan kjøpes på CD eller vinyl.

 
Kommentarer er skrudd av for Jonas Fjeld-albumet er ute

Skrevet av den 16 september , 2022 i jonas fjeld

 

Det er stengt for kommentarer.