RSS

Den fjerde sesongen av Rappa får julepremiere

04 des

De tre foregående sesongene var hørespill-serien «Rappa» har hatt premiere på strømmetjenesten Storytel i løpet av 2021. Nå er det klart for den fjerde sesongen. En ny episode vil slippes hver søndag fram til jul. I denne sesongen er det altså fire episoder og den første heter «Lyder om natten»: «Vegard oppdager at uvedkommende har brutt seg inn hjemme hos han og Tante midt på natta, og han går rett i angrep med en lampe. Vegard får seg en overraskelse på flere måter når han finner ut hvem han har slått ned og hvilken planer gjesten har. Det blir en juletid fylt av dramatikk og overraskelser.»  I rollene: Scott Maurstad, Hilde Lyrån, Mathilde Storm, Espen Beranek Holm, Gustav Nilsen, Marit Synnøve Berg og Øyvind B. Lyse. Hver av episodene varer i cirka 20 minutter og spesialskrevet for lyd.

 
Kommentarer er skrudd av for Den fjerde sesongen av Rappa får julepremiere

Skrevet av den 4 desember , 2021 i rappa

 

Det er stengt for kommentarer.