RSS

I Sverige heter Marg & bein Skräckslagen

17 okt

De første Marg & bein-bøkene er nå ute på lyd i Sverige under serietittelen «Skräckslagen». Tre lydbøker av Arne Svingen blir sluppet i disse dager: «Skalleknus» har blitt hetende «Levande lik», «Den forfulgte» har blitt «Förföljd» og «Skrekkens hus» heter ganske enkelt «Skräckens hus». Bøkene kommer ut på storforlaget Bonnier Carlsen og er ute i god tid til Halloween-lansering. Slik beskriver de serien i Sverige: «Skräckslagen» är serien för dig som älskar riktigt bra skräck. Hårresande, smygande och bloddrypande berättelser om sådant som man inte ser till vardags, annat än kanske i ögonvrån. Böckerna är skrivna av några av nordens bästa barn- och ungdomsboksförfattare och kommer garanterat ge dig kalla kårar.» «Dødelig blitz» kommer også snart og blir den fjerde Marg & bein-boka fra Arne Svingen som kommer ut i Sverige. Les mer om serien

 
Kommentarer er skrudd av for I Sverige heter Marg & bein Skräckslagen

Skrevet av den 17 oktober , 2021 i marg og bein

 

Det er stengt for kommentarer.