RSS

Tredje sesong av Rappa har premiere i høstferien

29 sep

Nå er det klart for den tredje sesongen av hørespillserien «Rappa» på strømmetjenesten Storytel. Sesongen består av fire episoder, og den første har tittelen «Bongotyver»: Noen har brutt seg inn og stjålet ting hos Vegard og tante, deriblant den brasilianske bongotrommen Vegard har fått av pappa. Men hvorfor vil ikke tante gjøre noe med det? Vegard tror hun har noe å skjule og får med seg Johanne for å finne ut hva tante egentlig driver med. Snart oppdager de at det slett ikke er strikkekurs hun drar på, men noe mye dyrere og mye mer ulovlig. Altså krim og humor, mest for barn, men også for voksne med god fantasi. I rollene: Scott Maurstad, Hilde Lyrån, Mathilde Storm, Espen Beranek Holm, Gustav Nilsen, Marit Synnøve Berg og Øyvind B. Lyse. Hver av episodene varer i cirka 20 minutter og spesialskrevet for lyd.

 
Kommentarer er skrudd av for Tredje sesong av Rappa har premiere i høstferien

Skrevet av den 29 september , 2021 i rappa

 

Det er stengt for kommentarer.