RSS

Bla i boka: Leo er en elefant

09 mar

På denne linken kan du bla i de første sidene av «Leo er en elefant». Sammen med «Leo er en hund» er dette de første bøkene Arne Svingens første serie med småbarnsbøker. Illustrasjonene er ved Jenny Jordahl. Foreningen !les anbefaler forøvrig «Leo er en elefant»: «Endelig en ny og morsom bildebokserie skrevet for de minste! Leo er med mamma i butikken for å kjøpe en blomstervase, og får beskjed om å være veldig forsiktig. Men i butikken forestiller Leo seg at han er en stor elefant. Hvordan skal han da la være å knuse ting? Elefanter vil vel heller hoppe og danse framfor å sitte rolig og spille på mobilen? I denne høytlesingsboka er barns rollelek utgangspunkt for både komiske situasjoner og lekne illustrasjoner som det er gøy å lese.» Les mer om bøkene

 
Kommentarer er skrudd av for Bla i boka: Leo er en elefant

Skrevet av den 9 mars , 2021 i leo

 

Det er stengt for kommentarer.