RSS

«Maner til ettertanke»

20 feb

Fjorårets voksenroman – «Min Sønn» – fortsetter å få gode anmeldelser. Sist ute er avisen Dagen som skriver: «Boka er spennende, med gode personskildringer. Den er kort og knapp, så vi kommer ikke under huden på andre enn Jorunn, men handlingen er troverdig. (…) Den maner til ettertanke og selvransaking, samtidig som den er underholdende.» I tillegg har enda flere bokbloggere skrevet om romanen i det siste: «Jeg synes dette var underholdende og lettlest, samtidig som den er dødsens alvorlig.» (Bokstabelig talt) «Dette var en spennende, morsom, trist og fengslende mordgåte å få med seg.» (I bokhylla) «Jo. Definitivt. Denne likte jeg!» (ebokhyllami) Les mer om romanen

 
Kommentarer er skrudd av for «Maner til ettertanke»

Skrevet av den 20 februar , 2021 i min sønn

 

Det er stengt for kommentarer.