RSS

Podcasten jubilerer

16 feb

Nå slippes den 50. episoden av «Svingens barnebokverden». Podcasten ble startet i 2016 og fyller samtidig fem år. I hvert program er det to gjester. Dermed er 100 norske forfattere og illustratører intervjuet i podcasten som er det eneste programserien som går fast om barne- og ungdomslitteratur i Norge i dag. Vanligvis er det en ny episode i måneden, men i coronaperioden har det vært noe mer uregelmessig av naturlige årsaker. I den nye episoden er forfattergjestene Ingeborg Arvola og Eldrid Johansen. Ingeborg snakker om skriveentusiasme, fattigdom og livet med en firbeint Bond-skurk. Eldrid prater om hieroglyfer, musikaler og metoo i bokform. Og ikke minst viktigheten av å utfordre seg selv i voksen alder – for eksempel på skateboard. Hør episoden og les mer om podcasten

 
Kommentarer er skrudd av for Podcasten jubilerer

Skrevet av den 16 februar , 2021 i svingens barnebokverden

 

Det er stengt for kommentarer.