RSS

«Knakende godt skrevet»

12 okt

Mange bokbloggere har skrevet om romanen «Min sønn» denne høsten. Blant dem skriver Eline Roaldsøy: «Etter å ha lese denne romanen kjenner eg at eg som lesar har blitt satt på prøve. Dette har skjedd både gjennom det kjente i romanen, som relasjonen mellom forelder og barn, men òg gjennom det som er fjernare for meg, det eg ikkje har erfaring med sjølv. Alt i alt vil eg seie at dette er ein roman mange burde lese. Det er ein roman som gir deg motstand, og utfordrar tankane mange av oss sitt med. Det er eg overtydd om at me treng litt av alle saman.» Henning bokhylle skriver: «Jeg hygget meg gjennom boka, og selv om det er en trist historie som fortelles, trakk jeg flere ganger på smilebåndet underveis av både mor og sønn. Boka er lettskrevet i en tone som passer fint til historien, og det var fin lesning en stille kveldsstund.»  Bjørnebok skriver: «Språket flyter lett som bare det, og fortellingen passer formatet som hånd i hanske. Og til tross for at selve gjerningene i utgangspunktet er av det mørke slaget sitter jeg og gliser gjennom store deler av historien. Godt levert, Arne Svingen!» Tine Sundal skriver: «Min sønn er en lettlest «voksenroman», som gjerne kan anbefales til ung ungdom. Den er har gode skildringer av mellommenneskelige forhold, en god nerve og en enda større dose humor. Anbefales!» Bokhjertedama skriver: «Fortellingen drives fremover gjennom stadig nye vendinger og hendelser. I tillegg er den knakende godt skrevet. Herved går det ut en sterk utfordring til Svingen: Skriv mer krim at dette slaget!» Geir Tangen skriver: «Modernistisk thriller med et klassisk Roald Dahl eller Alfred Hitchcocks snitt over seg. (…) Dette var rett og slett kult, knakende godt skrevet og med fornøyelige karakterer som gjemmer seg i hjertet ditt og blir der lenge.» Les mer om boka

 
Kommentarer er skrudd av for «Knakende godt skrevet»

Skrevet av den 12 oktober , 2020 i min sønn

 

Det er stengt for kommentarer.