RSS

Podcasten er tilbake

25 sep

Endelig! Svingens barnebokverden er tilbake! Etter en coronapause har en ny live-episode blitt spilt inn under Litteraturfestivalen på Lillehammer. Gjestene er illustratør og forfatter Kristin Roskifte og forfatter Anders Totland. Roskifte snakker om familiebedriften, å tegne sine eiendeler og hvordan skissehefter blir til dagbøker. Hun forteller om 2768 personer i samme bok og hvor viktig det er å telle riktig. Anders Totland snakker om uheldige kommentarer under skolebesøk og hvorfor han han må gjøre alt han ikke kan. Han forteller om et hjem fullt av kristendomsbøker, sin offentlige samling av turnéanekdoter og det å være full på festival. Hør episoden her

 
Kommentarer er skrudd av for Podcasten er tilbake

Skrevet av den 25 september , 2020 i svingens barnebokverden

 

Det er stengt for kommentarer.