RSS

Perfekt ondskap i butikkene

06 sep

Årets ungdomsroman fra Arne Svingen er nå ute – og det er en av de villeste og råeste – og kanskje morsomste – han har skrevet. Skage lever etter et enkelt prinsipp: Om det ikke finnes ondskap i verden, finnes det heller ikke godhet. Verden trenger ondskap, det er det som gir livet farge, lukt og smak. Og Skage tar gjerne på seg den kreative oppgaven det er å få folk til å gå skikkelig på trynet. Da røykeren Mathea flytter inn i leiligheten under, legger Skage raskt en plan for å få henne kastet ut. Men så tar noe fyr, bokstavelig talt, og for å holde balansen i sitt eget livsprosjekt, må Skage ta et ekstra langt steg i ond retning. Omslag og kapitteldesign er ved Martin Kvamme.

 
Kommentarer er skrudd av for Perfekt ondskap i butikkene

Skrevet av den 6 september , 2020 i perfekt ondskap

 

Det er stengt for kommentarer.