RSS

Festivaler høsten 2020

24 aug

Etter at det meste ble avlyst våren 2020, ser det igjen ut til at det blir fysisk deltagelse på litteraturfestivaler denne høsten. Arne Svingen skal i september delta på Longyearbyen litteraturfestival. Samme måned blir det det arrangementer i Pegasus-programmet på Lillehammer som er flyttet fra vårens avlyste festival. I november blir det besøk på Rjukan litteraturfestival og festivalen SILK i Skudeneshavn. I tillegg han allerede deltatt på et nordisk forfatter- og illustratørseminar i regi av Nordisk råd utenfor København i august, der han blant annet holdt workshop sammen med den finske illustratøren Linda Bondestam.

 
Kommentarer er skrudd av for Festivaler høsten 2020

Skrevet av den 24 august , 2020 i festivaler

 

Det er stengt for kommentarer.