RSS

«Et lite mesterverk»

14 nov

«Når kaniner blir redde» fik strålende mottakelse da den kom ut i Danmark tidligere i år. Nå begynner høstens norske utgave å få tilbakemeldinger også. Bloggeren Bentebing har omtalt boka og skriver: «Det er ikke mange elementer i hvert oppslag, men det gjør budskapet tydelig og fokuset blir hele tiden knyttet til personene og det som skjer med dem. Boken er rett og slett et lite mesterverk og det er grunn til å gratulere Arne Svingen med sin første bildebok! En fin bok å snakke om når vi trenger å ta opp tema som krig og usikkerhet.» Forlagsbloggen Boktips har skrevet en artikkel med utgangspunkt i boka om at forskere mener det er viktig å snakke med barn om krig.  I tillegg anbefaler SOS Barnebyer «Når kaniner blir redde» som en bok «som kan gi barnet en større forståelse av hvordan det er å være barn i krise og konflikt». Les mer om boka

 
Kommentarer er skrudd av for «Et lite mesterverk»

Skrevet av den 14 november , 2019 i når kaniner blir redde

 

Det er stengt for kommentarer.