RSS

«Velkomponert, språklig presis og intens»

22 sep

Barnebokkritikk.no har anmeldt novellesamlingen «Exit» der Arne Svingen har bidratt med novellen «17 grunner». Anmelderen skriver: «Arne Svingen åpner med novellesamlingens sterkeste novelle, «17 grunner». Den er velkomponert, språklig presis og intens, og pirker borti mange store temaer på få sider uten å bli moraliserende eller overtydelig. 17 år gamle Freddy har stjålet eks-svigerfarens bil og kjører på øde landeveier om natten mens termometeret viser minus tjue ute. Han stopper når han ser en skygge langs veien, som viser seg å være en kvinne på flukt fra den voldelige kona si. Det ender med å bli et betydningsfullt møte for dem begge.»

 
Kommentarer er skrudd av for «Velkomponert, språklig presis og intens»

Skrevet av den 22 september , 2019 i noveller

 

Det er stengt for kommentarer.