RSS

Når kaniner blir redde er ute i Norge

21 aug

«Når kaniner blir redde» er et nordisk samarbeidsprosjekt mellom den danske illustratøren Kamila Slocinska og Arne Svingen. I Danmark kom boka ut på Gyldendal under tittelen «Når kaniner bliver bange» og i Norge foreligger boka nå med Cappelen Damm som utgiver. Dette er Arne Svingens første bildebok. Boka fikk svært gode kritikker i Danmark og Politiken skrev blant annet: «Den er så vakker at man kan gråte». Kamila Slocinska er en veletablert illustratør i Danmark som blant annet har samarbeidet med Kim Fupz Aakeson og Louis Jensen. Les mer om Kamilas Slocinska Her er baksideteksten: Noah liker å leke ute. Men noen ganger er det så mye bråk. Da løper Noah sammen med mamma. De løper så fort de kan. Mamma passer på Noah, og Noah passer på Ville Kanin. En historie om å være barn i et krigsherjet land. Les mer om bildeboka

 
Kommentarer er skrudd av for Når kaniner blir redde er ute i Norge

Skrevet av den 21 august , 2019 i når kaniner blir redde

 

Det er stengt for kommentarer.