RSS

«En skikkelig pageturner»

12 jun

Det skjer stadig nye ting rundt fjorårets ungdomsthriller «Man dør litt hver dag». Arne Svingen mottok nylig Østfoldungdommens kritikerpris for boka. Bærum bibliotek har nå anmeldt boka og skriver: «En knakende god krim fra Arne Svingen. Dette er en skikkelig pageturner, og historien er lekkert komponert. Trådene samles først på slutten av boken. Språket er førsteklasses, og han kan til og med kommareglene!» Rykkin skole skriver på sin nettside: «Denne boken overrasket meg virkelig. Krimbøker har vanligvis en historie som sakte men sikkert blir mer spennende og skumlere, og sånn cirka midt i boken er det ordentlig skummelt. Men i «Man dør litt hver dag» begynner den skumle delen med en gang, fra første kapittel.» Boka ble også anbefalt i Folkebladet: «Boka var fengende fra første stund og jeg klarte nesten ikke å legge den fra meg.» Les mer om «Man dør litt hver dag»

 
Kommentarer er skrudd av for «En skikkelig pageturner»

Skrevet av den 12 juni , 2017 i man dør litt hver dag

 

Det er stengt for kommentarer.