RSS

Jubileumsutgave av Svingens barnebokverden live

13 apr

Den 13. episoden av Svingens barnebokverden er tatt opp live på årsmøtet til Norske barne- og ungdomsbokforfattere. Og siden foreningen fyller 70 år i år, er forfattergjestene også to 70-åringer! Hør Per Olav Kaldestad fortelle om sine første poetiske skritt, hva som gjør et dikt godt for barn og sin dragning mot organisasjonslivet. Karin Kinge Lindboe snakker om faren som satt i Sachsenhausen under krigen, opplevelsen som fikk henne til å skrive om dødssyke Stella og sin dragning mot fantasy. Podcasten Svingens barnebokverden har nå holdt på i et år. Episoden ligger ute på iTunes og Soundcloud.

 
Kommentarer er skrudd av for Jubileumsutgave av Svingens barnebokverden live

Skrevet av den 13 april , 2017 i svingens barnebokverden

 

Det er stengt for kommentarer.