RSS

Revolvergutten 2 nominert til kritikerprisen

07 feb

rev2«Revolvergutten 2» er nominert til kritikerprisen for beste barne- og ungdomsbok 2016. Juryen skriver om boka: «Mye er snudd på hodet, og boken kan nettopp derfor kaste nytt lys over tilvante far-sønn-forhold. Svingen har også et sikkert grep om den språklige spensten; han boltrer seg i gode språklige poeng, samtidig som han bevarer nerven i forholdet mellom far og sønn.» De andre nominerte er Torun Lian og Øyvind Torseter (ill.): «Alice svømmer ikke», Ruth Lillegraven og Mari Kanstad Johnsen (ill.): «Eg er eg er eg er» og Tyra Teodora Tronstad: «Mørket kommer innenfra». Prisen deles ut 2. mars. Les mer om Revolvergutten-bøkene

 
Kommentarer er skrudd av for Revolvergutten 2 nominert til kritikerprisen

Skrevet av den 7 februar , 2017 i revolvergutten

 

Det er stengt for kommentarer.