RSS

Episode 9 ligger ute

15 des

Svingens_3Den niende episoden av Svingen barnebokverden ligger ute. Det eneste programmet i Norge som omhandler barne- og ungdomslitteratur. Podcasten er ledet av Arne Svingen. I denne episoden kan du høre img_20161214_110608Siri Pettersen snakke om boka som forandret livet hennes, hvorfor det måtte bli fantasy og hva man bør unngå hvis man skrive slike historier. Hun prater også om hva hun gjør etter Ravneringene-trilogien. Hør Lise Myhre snakke om sitt liv som illustratør av barnebøker, om Nemi-fansen og den rare følelsen av å plutselig være eldre enn sin heltinne. Hun forteller også om sitt besøk på et flaggemusmottak og sin kjærlighet til fantasylitteratur. Pluss mye mer! Gjestespørsmål ved Tone Almhjell og Øystein Runde. Les mer om «Svingens barnebokverden»

 
Kommentarer er skrudd av for Episode 9 ligger ute

Skrevet av den 15 desember , 2016 i svingens barnebokverden

 

Det er stengt for kommentarer.