RSS

Hovland og Sortland i Svingens barnebokverden

19 sep

Svingens_3Nå ligger en ny podcast ute i Svingens barnebokverden. Gjester: Bjørn Sortland og Ragnar Hovland. Hør Bjørn snakke om zombier, eget forlag og slutten på Kunstdetektiv-bøkene. Han prater dessuten om søling av supper, lange titler, finske Angry Birds-skapere og prøver å beskrive seg selv som forfatter. Ragnar snakker om dengang han skrev på bokmål, sin aller nyeste bok og hvordan man skriver et kåseri på fem fyllesyke minutter. Dessuten prater han om sitt nye arbeidstempo, forskjellen på å skrive for barn og voksne – og tar til slutt en popquiz. Gjestespørsmål fra Ragnfrid Trohaug og Atle Hansen. Episoden ligger på Soundcloud og iTunes.

 
Kommentarer er skrudd av for Hovland og Sortland i Svingens barnebokverden

Skrevet av den 19 september , 2016 i svingens barnebokverden

 

Det er stengt for kommentarer.