RSS

«En skikkelig thriller»

08 sep

man dør litt hver dag«Man dør litt hver dag» fortsetter å få gode anmeldelser. Denne er fra nettstedet Buskerud leser: «En skikkelig thriller! Dette er en bok til dem som «bare har lest én bok», eller «har aldri lest en bok» eller «leser ikke bøker»! Vel og merke hvis de er ute etter spennende bøker fra det virkelige liv. (…) I disse skatteparadis-tider er boka superaktuell, for pengeplassering ute av landet viser seg å være en del av kjernen i det som rulles opp.» Nå begynner også ungdomsskoleelever å legge ut egne anmeldelser på nettstedet til Uprisen. Her skriver for eksempel Erle: «Spennende fra begynnelse til slutt. (…) Boka var fengende fra første stund og jeg klarte nesten ikke å legge den fra meg. Det gikk fort å lese boka fordi det skjedde noe spennende hele tiden.» Boka utkom våren 2016.

 
Kommentarer er skrudd av for «En skikkelig thriller»

Skrevet av den 8 september , 2016 i man dør litt hver dag

 

Det er stengt for kommentarer.