RSS

Den tredje episoden er lansert

21 jun

Svingens_2Den tredje episoden av Svingens barnebokverden er nå ute. Du kan høre den her, på Soundcloud eller iTunes. I denne episoden er gjestene Anna Fiske og Tom Egeland. Hør Anna Fiske fortelle om livet, illustrasjoner og kjærligheten. Hun snakker om hvem Palle Puddel egentlig er, hvordan tegneseriene reddet henne – og om hennes kinesiske eventyr. Hør Tom fortelle fra viktige steder i verden: Italia og Grorud. Han snakker om friheten i barnelitteraturen, hunden sin og hvor høyt han elsker research. Pluss mye, mye mer. Det blir gjestespørsmål fra Ingunn Aamodt, Øyvind Torseter og Sverre Henmo. Les mer om podcasten her

 
Kommentarer er skrudd av for Den tredje episoden er lansert

Skrevet av den 21 juni , 2016 i svingens barnebokverden

 

Det er stengt for kommentarer.