RSS

Månedens bok på Ubok

23 feb

man dør litt hver dagubok-stempel«Man dør litt hver dag» har blitt valgt til MÅNEDENS BOK på ungdomsboknettstedet Ubok.no. De skriver følgende om romanen: «I Arne Svingens nye bok, Man dør litt hver dag, blir man kastet ut i dramatikken fra første side. Tre ungdommer, i henholdsvis Tyskland, Trondheim og Oslo, opplever å få besøk av en ukjent mann som ikke har gode hensikter. Hvorfor akkurat disse ungdommene? Hva har de gjort? Har de gjort noe som helst eller er de bare ekstremt uheldige? Og, hvem er det som ønsker dem døde? Er det noe Arne Svingen kan så er det å lage spenning, og det med et enkelt og konsist språk. Hvis du er lei av alle dystopiene, den fantastiske litteraturen eller kjærlighetsromaner som ungdomslitteraturen bugner over av, så er dette boken for deg! Her blir det nervepirrende skrekk i realistiske rammer, her blir alt det vante og trygge invadert. Som i krimbøker flest får vi også her følge med en en nokså rufsete (eks)politibetjent, denne gangen moren til vennen Steinar som lider av et alkoholproblem samt dårlig relasjon til sønnen. Jeg lover deg at det ikke blir et kjedelig øyeblikk på disse 223 sidene. Med en elegant og kald drapsmaskin fra Sarajevo i hælene er det ingen tid å miste. Spesielt ikke når leiemorderen selv får kniven på strupen. Vil Aksel klare å komme ut av det? LES BOKEN!»

 
Kommentarer er skrudd av for Månedens bok på Ubok

Skrevet av den 23 februar , 2016 i man dør litt hver dag

 

Det er stengt for kommentarer.