RSS

«Rockens svar på Elling»

20 sep

Lydmuren omslagMoss avis har anmeldt «Mannen som gikk gjennom lydmuren» og kaller den «rockens svar på Ambjørnsens Elling». Anmelderen skriver: «Det bobler godt når Arne Svingen leverer en ny bok, det være seg barne- og ungdomsbøker, eller som her en voksenroman. Her får han dessuten strø om seg med sin kunnskap om populærmusikk.» Videre står det: «Svingen har gang på gang bevis at han er en kløktig historieforteller, og når han hiver inn en passe dose med feelgood-faktor som her, blir det ganske så underholdende». Avisa Demokraten har også anmeldt boka og skriver: «Arne Svingens seneste bok må kunne kalles en skikkelig feelgoodroman. Bland Nick Hornby og Fredrik Backman.» Les mer om «Mannen som gikk gjennom lydmuren»

 
Kommentarer er skrudd av for «Rockens svar på Elling»

Skrevet av den 20 september , 2015 i mannen som gikk gjennom lydmuren

 

Det er stengt for kommentarer.