RSS

Femmer til lydmuren

04 sep

Lydmuren omslagArne Svingens nye voksenroman, «Mannen som gikk gjennom lydmuren», får en femmer i Stavanger Aftenblad. «Velkomponert og humørfylt rock’n’roll-roman med herlig driv og rytme,» skriver anmelderen og avslutter: «En roman som i både stil og tempo minner om en rockelåt, og med bokens egen terminologi kunne vært skrevet av Dr Feelgood.»  Også Aftenposten har anmeldt boka og kaller boka en «Høyoktan rock’n’roll-roman.» Det står: «Lesere av Arne Svingens barne- og ungdomsbøker vil nikke gjenkjennende til den språklige lekenheten og uslitelige galgenhumoren.» Anmelderen mener at «forfatteren tar denne sannsynligvis nokså utbredte personlighetstypen på kornet.» Les mer om «Mannen som gikk gjennom lydmuren«

 
Kommentarer er skrudd av for Femmer til lydmuren

Skrevet av den 4 september , 2015 i mannen som gikk gjennom lydmuren

 

Det er stengt for kommentarer.