RSS

Skrekkens hus til Halloween

18 okt

Marg & bein - SvingenHar du skaffet deg «Skrekkens hus» til Halloween? Arne Svingens nye Marg & bein-bok handler om to gutter som vil utforske et tomt hus der et drap er begått.skrekkens hus Plutselig faller de gjennom et lem i gulvet og snart er de fanget i et rom uten dører. Og så begynner merkelige ting å skje. Til venstre ser du en høyst skummel versjon av Arne Svingen under en av forestillingene som de tre Marg & bein-forfatterne reiser rundt med. Denne høsten er det Finnmark Internasjonale Litteraturfestival i Alta som gjenstår, der det blir grøsserforestillinger for barn og – for første gang – voksne. Det blir nemlig en ekstra skummel Marg & bein-forestilling seint på kvelden. Og neste år kan det hende forfatterne kommer og skremmer deg …

 
Kommentarer er skrudd av for Skrekkens hus til Halloween

Skrevet av den 18 oktober , 2014 i marg og bein

 

Det er stengt for kommentarer.