RSS

Nominert til ARKs barnebokpris

31 aug

revolvergutten«Revolvergutten» er en av fem nominerte til ARKs barnebokpris 2014. Det er 10 000 barn i 5.-7. klasse som bestemmer hvilken av bøkene som stikker av med prisen. De andre nominerte er Alexander Løken: «Trollskallen», Audhild Solberg: «Kampen mot superbitchene», Lars Joachim Grimstad: «Solkongen» og Tone Almhjell: «Vindeltorn». Dette er fjerde gang en av Arne Svingens bøker er nominert til prisen. Den deles ut i desember. Avisa Jarlsberg anmeldte nylig «Revolvergutten» og skrev følgende: «Forfatteren serverer en rasende spennende historie, ispedd en dash humor, uten en moralsk pekefinger, men lar leseren vurdere selv.» Les mer om «Revolvergutten»

 
Kommentarer er skrudd av for Nominert til ARKs barnebokpris

Skrevet av den 31 august , 2014 i revolvergutten

 

Det er stengt for kommentarer.