RSS

«Spennende historie», billig M&B og mer Hubert

28 jun

revolverguttenDiverse nyheter: «Revolvergutten» fortsetter å få gode tilbakemeldinger fra norske bloggere. Heartart skriver følgende: «Dette er en helt spesiell bok. Dette er en veldig spennende historie, kanskje for spennende for en 13-åring, men noen ganger må det sterke virkemidler til. Forfatteren skriver godt, og det er hele tiden lett for den unge leseren å forstå det som skjer. På glimrende vis skildrer han karakterenes personlighet og tanker. Miljøet er også godt beskrevet. For meg blir det ekte og autentisk. Jeg vil anbefale denne boken på det sterkeste, for både voksne og for barn. Så les denne du også, og bli beriket.» ♦ Enkelte Marg & bein-bøker blir denne høsten solgt hos Coop under såkalt medlemskupp til en sterkt redusert pris. Dette gjelder blant annet Arne Svingens «Den forfulgte» og «Korte grøss 1». ♦ I serien med nyutgivelser av Hubert-bøker med nye illustrasjoner, foreligger denne høsten «Hubert i frisørkrøll».

 
Kommentarer er skrudd av for «Spennende historie», billig M&B og mer Hubert

Skrevet av den 28 juni , 2014 i Hubert, marg og bein, revolvergutten

 

Det er stengt for kommentarer.