RSS

Katalog, lydbok og «rasende spennende historie»

13 apr

revolverguttenDiverse nyheter: Nå kan du bla i Gyldendals nye, store barnebokkatalog og blant annet lese om Arne Svingens mange bokutgivelser på forlaget. Du kan bla i katalogen her. ♦ Etter påskeGBU-backlistkatalog kommer «Kappen» og «Ondskapens kjeller» i Svingens mørke verden som en dobbel lydbok. Dermed er alle bøkene i serien ute som lydbøker. ♦ Det fortsetter å komme gode tilbakemeldinger på årets Svingen-roman, «Revolvergutten», i bloggernes verden. Sist ut er Ellikkens bokhylle som skriver: «Arne Svingen leverer alltid varene. Hans brennende ønske om at gutter skal like å lese, gjør at han tar målgruppen på alvor og serverer rasende spennende historier ispedd en solid dose humor. (…) Det bobler ikke over med moralske pekefingre. Svingen serverer i stedet en rasende spennende historie med lett språk og treffende humor. Er det noen som kan få leseleie guttevalper til å tilbringe litt tid i bøkenes verden er det denne mannen.»

 
Kommentarer er skrudd av for Katalog, lydbok og «rasende spennende historie»

Skrevet av den 13 april , 2014 i revolvergutten, svingens mørke verden

 

Det er stengt for kommentarer.