RSS

Til en rekke festivaler

10 mai

Din vakre jævel!Arne Svingen skal delta på flere litteraturfestivaler framover. Først ut er den største av dem alle – Litteraturfestivalen på Lillehammer i slutten av mai. Her blir det Marg & bein-forestillinger og et møte mellom Svingen og forfatteren av Rampete Robin-bøkene – Francesca Simon. Dessuten skal Svingen og illustratør/forfatter Ragnar Aalbu grave i hverandres litterære verk. Samtidig er «Din vakre jævel!» nominert til Uprisen som blir kåret på Lillehammer. Det er fem nominerte bøker til prisen der ungdom selv bestemmer. I juni skal Arne Svingen til Det vilde ord- og Reine ord-festivalene i Bodø og Lofoten med både Marg & bein-forestillinger og Hubert-opplesninger. Til høsten skal forfatteren til Bjørnsonfestivalen i Molde og deretter til Kapittel i Stavanger før det blir en tur  til Silk-festivalen i Skudeneshavn i oktober.

 
Kommentarer er skrudd av for Til en rekke festivaler

Skrevet av den 10 mai , 2013 i din vakre jævel

 

Det er stengt for kommentarer.