RSS

Premieredato, nye opplag og nytt bilde

31 okt

Diverse nyheter: Premieredato på filmatiseringen av «De tøffeste gutta» er satt til 9. august 2013. Filmen er nå ferdig innspilt. ♦ «Din vakre jævel!» selger godt og kommer nå i nytt opplag. Opplaget er til sammen oppe i 5500 eksemplarer. ♦ Begge de nye Marg & bein-bøkene, «Skalleknus» og «Korte grøss 2», har allerede to uker etter utgivelsen kommet i nye opplag. ♦ På Halloween hadde Marg & bein-forfatterne en vellykket Marg & bein-forestilling i Oslo. Forestillingen er tidligere sett av over 17.000 barn og unge rundt omkring i hele landet og bøkene er solgt i 112.000 eksemplarer.  Under ser du det nye Marg & bein-bildet (klikk på bildet for en større versjon).

 
Kommentarer er skrudd av for Premieredato, nye opplag og nytt bilde

Skrevet av den 31 oktober , 2012 i de tøffeste gutta, din vakre jævel, marg og bein

 

Det er stengt for kommentarer.