RSS

«Spennende og ubehagelig»

11 sep

Dagbladet har anmeldt «Din vakre jævel!»: Under tittelen «Forbudte følelser» kaller de boka «spennende og ubehagelig om et umulig forhold.» Anmelderen er særlig positiv til Robin-karakteren og skriver: «Robin har en sårhet over seg som gjør ham langt mer interessant og kompleks.» Videre står det at boka særlig tar seg opp etter at Hedvig og Robin møtes for annen gang og at oppbyggingen ligner en kjærlighetsroman, og  som leser tar man seg i å ønske at de skal få hverandre. Dessuten mener anmelderen at dette er en bok hvor sexscenene for en gangs skyld er nødvendige. Anmeldelsen konkluderer: «Både i Norge og utlandet har voksne kvinner blitt dømt for lignende forhold. Svingen og Uri antyder en mulig forklaring. Likevel ligger styrken ved denne boka snarere i alle spørsmålene den trigger, enn i svarene.»

 
Kommentarer er skrudd av for «Spennende og ubehagelig»

Skrevet av den 11 september , 2012 i din vakre jævel

 

Det er stengt for kommentarer.