RSS

De tøffeste gutta blir spillefilm

26 apr

Arne Svingens roman «De tøffeste gutta» blir filmatisert. Innspillingen vil foregå på Lillehammer i sommer og spillefilmen skal ha premiere våren 2013. Det er selskapet Filmbin AS som står bak produksjonen. Regissør er Christian Lo, som også regisserte barnefilmen «Bestevenner». Boka kom ut i 2003 og har kommet i en rekke opplag. «De tøffeste gutta» er den morsomme og såre historien om Modulf som lar seg mobbe for å spare de andre elevene på skolen. Barna som skal spille hovedrollene er allerede funnet. Les mer om boka. Tidligere i år ble det klart at Svingen-boka «Bendik og monsteret» skal bli animasjonsfilm.

 
Kommentarer er skrudd av for De tøffeste gutta blir spillefilm

Skrevet av den 26 april , 2012 i de tøffeste gutta

 

Det er stengt for kommentarer.