RSS

Dårekisten får god mottakelse

28 jan

Den andre boka om Lucinda Mørk, «Dårekisten», får gode kritikker. Haugesunds avis skriver: «Forfatterne Grøndahl og Svingen har skapt en ny etterforsker i norsk toppklasse. Hun er tøff, men sårbar med en dyster fortid. Vi gleder oss til å følge henne i fortsettelsen.» Bergensavisen skriver: «Forfatterne har godt språk, stram regi og setter leseren i den rette stemningen fra start av.» Avisen GD mener at boka har «eksemplarisk dramaturgi» og skriver: «Gode vendepunkt og hyppige temposkift holder leseren fast. Om henne vil jeg lese mer.» Moss avis kaller Lucinda Mørk en kvinnelig Harry Hole og skriver: » Jeg likte debuten godt, oppfølgeren er mer enn godkjent og jeg gleder meg allerede til den neste boken med Mørk i hovedrollen.» Dagbladet mener forfatterne «har skapt en krimheltinne som får Lisbeth Salander til å fremstå som fargeløs og alminnelig». Avisen omtaler boka som spennende og skriver: «Dramaturgien har de to forfatterne god kontroll på, og språket løper uanstrengt.»

 
Kommentarer er skrudd av for Dårekisten får god mottakelse

Skrevet av den 28 januar , 2012 i lucinda mørk

 

Det er stengt for kommentarer.