RSS

Ny Lucinda-thriller

21 okt

Nå kommer den andre boka om Lucinda Mørk. «Dårekisten» er oppfølgeren til fjorårets «Lenket» og er igjen skrevet av forfatterparet Christopher Grøndahl og Arne Svingen. På flukt fra en ukjent fiende, forsøker Lucinda Mørk å redde sin egen fremtid. Med seg har hun en kryptert liste over kjente beboere på Oslos vestkant. En liste som noen gjør alt for å holde hemmelig. Samtidig dukker det opp parterte innvandrerlik rundt omkring i Oslo. Lik som på en eller annen måte har noe med den krypterte listen å gjøre. Jo mer Lucinda finner hun ut, jo mer farligere blir forfølgerne. I en virvelvind av begivenheter strever Lucinda med å forhindre at flere dør, samtidig som hun må overbevise politiet om at hennes teorier stemmer.

 
Kommentarer er skrudd av for Ny Lucinda-thriller

Skrevet av den 21 oktober , 2011 i lucinda mørk

 

Det er stengt for kommentarer.