RSS

Nominert til Arks barnebokpris

25 aug

«Litt av en plan!» er nominert til Arks barnebokpris 2011. Det er 8.000 barn og unge over hele landet som utgjør juryen. De andre nominerte er Mari Moen Holsve: Halvgudene (Cappelen Damm), Ingelin Røssland: Minus meg (Cappelen Damm), Jan Tore Noreng: Dødens skole (Gyldendal) og Jo Nesbø: Doktor Proktor og verdens undergang, kanskje (Aschehoug). Prisen deles ut i desember. «Litt av en plan!» kommer nå i 3. opplag. Boka ble nylig anmeldt i Stavanger Aftenblad som skriver: «Arne Svingen på sitt beste. Barnelitteratur på sitt beste». Anmelderen kaller boka «troverdig som bare det» og konkluderer: «En strålende miks av humor, kjærlighet, spenning og alvor.»

 
Kommentarer er skrudd av for Nominert til Arks barnebokpris

Skrevet av den 25 august , 2011 i litt av en plan

 

Det er stengt for kommentarer.